Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Graafschap blijft hopen op Badibanga


30 december 2011 - De Graafschap doet een nieuwe poging om Ziguy Badibanga te huren van Anderlecht, zo meldt Omroep Gelderland. De 20-jarige rechteraanvaller stond in de zomer ook al in de belangstelling van De Graafschap, maar toen ging de overgang op de valreep niet door.

Badibanga brak vorig seizoen door bij de Brusselse topclub en kwam toen tot 19 wedstrijden. Dit seizoen speelde de Belg met Congolese roots slechts drie keer in het eerste elftal van Anderlecht. De Belgische topclub zou dan ook bereid zijn mee te werken aan een tijdelijk vertrek van de aanvaller.

"Wij zijn inderdaad bezig om hem te huren", erkent directeur Henk Bloemers in gesprek met Omroep Gelderland. "Maar het is zeker nog niet rond. We laten ons ook niet onder druk zetten, dat geldt ook voor Sander Keller die we willen halen van Neuchâtel Xamax. Luigi Bruins is niet aan de orde. Het streven is om de selectie rond te hebben als we op trainingskamp gaan."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!