Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

CSKA Moskou meldt zich voor Ahmed Musa


30 december 2011 - CSKA Moskou heeft zich officieel bij VVV Venlo gemeld om te praten over Ahmed Musa, zo meldt De Telegraaf. De Nigeriaanse aanvaller moet in Moskou de vervanger worden van de Braziliaanse aanvaller Vagner Love die de voorkeur geeft aan een terugkeer naar eigen land.

In 2009 deed VVV Venlo ook al zaken met CSKA Moskou. Keisuke Honda werd toen voor veel geld verkocht aan de Russische topclub. Of Musa ook dezelfde weg bewandelt is nog maar de vraag. De Nigeriaans international ziet een transfer naar Rusland niet helemaal zitten. Zelf geeft Musa de voorkeur aan een overgang naar een Nederlandse topclub of een club uit de Engelse Premier League.

VVV Venlo wil in de komende transferperiode een aantal buitenlandse spelers verkopen om de juiste balans in de selectie weer terug te krijgen. Een vertrek van Musa zou VVV Venlo de nodige financiële middelen moeten geven om dat voor elkaar te krijgen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!