Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente schrikt van vraagprijs Schilder


31 december 2011 - FC Twente is voorlopig afgehaakt voor Robbert Schilder. De Tukkers zien in de middenvelder van NAC Breda haar nieuwe linksback maar vraag en aanbod liggen tot dusver ver uit elkaar.

Naar verluidt zou NAC Breda denken aan een transfersom van 2 miljoen euro. FC Twente is hier zo van geschrokken dat het voorlopig is afgehaakt. Alternatieven worden bekeken. Een van die alternatieven zou Oscar Wendt van Borussia Monchengladbach zijn. De Zweeds international zit in Duitsland op een dood spoor en wil met zijn land naar Euro 2012. De Duitse club is vooralsnog niet happig om mee te werken.

FC Twente is op zoek naar een nieuwe linksback omdat trainer Co Adriaanse onvoldoende vertrouwen heeft in Dwight Tiendalli en Bart Buysse. De lang geblesseerde Nicky Kuiper is op de weg terug maar heeft nog wel een aanloop nodig om volledig inzetbaar te zijn.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!