Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Graafschap legt Sander Keller vast


31 december 2011 - De Graafschap heeft haar tweede versterking van de winterperiode binnen. Na Anco Jansen (SC Veendam) lijkt men ook te kunnen rekenen op Sander Keller. Alleen een medische keuring kan nog roet in het eten gooien.

De Graafschap was op zoek naar een extra routinier voor de defensie. Sander Keller zat bij het Zwitserse Xamax Neuchatel op een dood spoor nadat de club was overgenomen door een Russische zakenman. De Graafschap huurt de 32-jarige verdediger tot het einde van het seizoen. Vervolgens zal er een eenjarig contract in werking treden.

"Ik word 2 januari gekeurd", aldus de voormalig speler van FC Utrecht in De Telegraaf. "Daarna zal ik mijn handtekening zetten.”

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!