Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Swansea biedt ADO Den Haag spelers aan


2 januari 2012 - Swansea City is bereid een of meerdere spelers te verhuren aan ADO Den Haag. De band tussen beide clubs is innig te noemen. Dat heeft voor een groot gedeelte te maken met het feit dat John van Zweden naast sponsor van ADO Den Haag ook mede-eigenaar is van Swansea City.

Swansea City is bereid Andrea Orlandi (27), Dave Cotterill (24) en Tom Butler (30) aan ADO Den Haag te verhuren. "Op zich interessante spelers, maar wel alle drie middenvelders. En daarvan hebben we er op dit moment genoeg. Maar je weet nooit wat er in de winterstop nog gebeurt met bijvoorbeeld Lex Immers of Jens Toornstra", zegt ADO-commissaris Paul Beyersbergen in gesprek met Voetbal International.

ADO Den Haag gaat het drietal de komende periode in ieder geval bekijken. ADO Den Haag heeft daarnaast interesse in Finse talent Tim Väyrynen (18). De aanvaller staat nu nog in eigen land onder contract bij FC Honka maar zal met ADO Den Haag mee op trainingskamp gaan. "We kregen een tip van een buitenlandse scout. Hij schijnt een behoorlijk talent te zijn", zo besloot Beyersbergen in Voetbal International.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!