Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

John Goossens zegt nee tegen Swansea


2 januari 2012 - John Goossens gaat niet in op de flirt van Swansea City. De club uit Wales bood de middenvelder van NEC de kans om deze maand over te stappen naar de Premier League. Goossens legde de aanbieding naast zich neer en maakt het seizoen af in Nijmegen.

NEC bereikte al in een eerder stadium een akkoord met Swansea City. De promovendus is dit seizoen de grote verrassing in de Engelse Premier League. Zo won Swansea City vandaag op bezoek bij Aston Villa met 0-2. Bij Swansea City spelen al Michel Vorm, Kemy Agustien en Ferrie Bodde.

Goossens heeft een aflopende verbintenis bij NEC welke hij niet zal verlengen. De middenvelder, bekend om zijn fraaie doelpunten, maakt nu het seizoen af bij NEC. Komende zomer wil Goossens profiteren van zijn transfervrije status. Onlangs werd Goossens al in verband gebracht met een zomerse transfer naar Feyenoord.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!