Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax wil Boilesen langer kunnen


3 januari 2012 - Ajax hoopt Nicolai Boilesen voor langere tijd aan zich te binden. Gesprekken over een nieuwe verbintenis tussen Ajax en de negentienjarige verdediger staan voor de komende periode op de agenda.

"Kort voor de winterstop heb ik zowel met de zaakwaarnemer als de vader van Nicolai gesproken", aldus technisch directeur ad interim Danny Blind vanaf zijn vakantie tegenover De Telegraaf. "Wij willen graag met Nicolai verder en als zijn vader voor de Deense tv heeft gezegd dat Nicolai wil bijtekenen, is dat mooi. Ik heb in grote lijnen aangegeven waar Ajax aan denkt qua contractduur en wat er mogelijk is. Boilesen is een goede speler met veel potentie en aan zijn huidige contract (tot medio 2013, red.) moet iets worden gedaan."

Blind vervolgt: "Deze week zal ik de serieuze gesprekken oppakken, komen Boilesens vader en zaakwaarnemer naar Amsterdam of ga ik naar Kopenhagen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!