Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Graafschap wacht op aanwinsten


3 januari 2012 - De beoogde versterkingen van De Graafschap zijn nog niet rond. De Graafschap hoopt op korte termijn Sander Keller (Neuchatel Xamax) en Ziguy Badibanga (Anderlecht) op de Vijverberg te kunnen verwelkomen.

Bij het huren van Sander Keller van het Zwitserse Neuchâtel Xamax moeten nog wat contractuele details in orde worden gemaakt. "Ik hoop dat we dat vrijdag lukt en dat hij dan mee kan met ons op trainingskamp", aldus trainer Andries Ulderink in gesprek met Omroep Gelderland. "Maar de communicatie met het andere kamp valt niet mee, dat maakt het wel lastig."

Bij Ziguy Badibanga van Anderlecht ziet het er beter uit. "Ik heb goede hoop dat het donderdag geformaliseerd kan worden. We gaan hem dan huren voor een half jaar. En beide spelers moeten natuurlijk ook nog worden gekeurd. Maar als het lukt hebben we ook met Anco Jansen erbij veel meer mogelijkheden, ook bijvoorbeeld om in wedstrijden te wisselen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!