Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Krul voelt respect in Newcastle


4 januari 2012 - Tim Krul is dit seizoen in de Premier League een van de smaakmakers bij Newcastle United. Krul bewijst wekelijks tot een van de beste keepers van de Premier League te behoren. De jonge doelman stelt dat het mede door Oranje komt dat hij op dit niveau kan acteren.

"Die twee interlands hebben me zoveel vertrouwen gegeven. Je debuut maken in het Nederlands elftal in en tegen Brazilië. Kan het nog mooier? Ik geloof het niet", vertelt Tim Krul in De Telegraaf. "Vanaf dat moment wist ik dat ik bij Newcastle eerste keeper kon worden en moest doorzetten. Die interlands hebben enorm veel betekend."

Bij terugkeer in Engeland voelde Krul het respect in de kleedkamer maar ook daar buiten. Krul: "De supporters, de kranten in de stad, iedereen vond het prachtig. Je bent toch opeens international. Eentje die gewoon speelt tegen Brazilië. Onbewust draagt dat bij aan je status."

Een voetbalreis naar Newcastle United? Kijk dan snel op Voetbalreizen Newcastle


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!