Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

VVV Venlo vindt in Leiwakabessy nieuwe back


4 januari 2012 - VVV Venlo heeft de eerste versterking van de transferperiode binnen. De club versterkte zich met linksback Jeffrey Leiwakabessy die transfervrij kon worden overgenomen van het Cypriotische Anorthosis Famagusta.

De dertigjarige verdediger stond de afgelopen afgelopen drieŽneenhalf jaar onder contract op Cyprus. Daarvoor speelde Leiwakabessy twee seizoenen voor het Duitse Alemannia Aachen. Leiwakessy maakte in 1998 zijn debuut voor NEC. Hier was hij jarenlang een vaste waarde voordat in 2006 de overstap naar Duitsland volgde.

Leiwakabessy kijkt uit naar zijn terugkeer in de Eredivisie. De linksback vertelde op de website van VVV Venlo: 'Ik ben erg blij met de kans die VVV-Venlo me biedt en ik hoop dat ik mijn bijdrage kan leveren aan het ultieme doel om de ploeg in de eredivisie te houden.' Leiwakabessy tekende in Venlo een contract tot het einde van het seizoen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!