Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord en Koeman willen graag verder


5 januari 2012 - Feyenoord wil graag en ook Ronald Koeman staat zeer open voor een nieuwe verbintenis na dit seizoen. Aan het begin van dit seizoen bereikten Feyenoord en Koeman een akkoord over een eenjarig contract. Beide partijen willen graag met elkaar verder.

Een struikelblok kan het salaris nog zijn. Technisch directeur Martin van Geel speelde optimaal in op het feit dat zijn club weinig geld te besteden had en Koeman zich graag wilde revancheren. Op dit moment hebben collega's van Koeman bij AZ, Ajax, PSV en FC Twente vaak het dubbele soms het driedubbele van wat de oefenmeester bij Feyenoord verdiend.

Daarnaast moeten er goede afspraken worden gemaakt met Koeman. In Zeist wordt Ronald Koeman gezien als de ideale opvolger van Bert van Marwijk. De bondscoach tekende onlangs een nieuw contract bij de KNVB maar wel met een speciale clausule die hem in staat stelt de overstap te maken naar een buitenlandse topclub. Koeman geldt dan als de favoriet om Van Marwijk op te volgen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!