Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente praat vandaag met Steve McClaren


5 januari 2012 - FC Twente-voorzitter Joop Munsterman verwacht snel tot een akkoord te komen met Steve McClaren over een verbintenis tot de zomer van 2014. Vandaag zit de clubleiding van FC Twente met de zaakwaarnemers van McClaren om de tafel.

Rob Jansen en de Engelsman Colin Gordon treden op als zaakwaarnemer van Steve McClaren. De intentie van alle partijen is een hernieuwde samenwerking tussen FC Twente en McClaren. McClaren hoopt snel het vliegtuig naar de Canarische Eilanden te kunnen pakken waar FC Twente zich zal gaan voorbereiden op de tweede seizoenshelft.

FC Twente moet het overigens zes weken stellen zonder reservedoelman Sander Boschker. "Ik blijf niet lang in de put zitten en hoop dit seizoen in ieder geval nog mijn 550e competitiewedstrijd te kunnen keepen", aldus Boschker die na de derde blessure in korte tijd nog niet aan stoppen wil denken. "Zoiets schiet wel even door je hoofd, maar die gedachte laat ik niet lang in mijn hoofd zitten. Ik heb nog steeds veel plezier.”

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!