Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax wil vrouwen en kinderen bij bekerduel


5 januari 2012 - Ajax hoopt de Amsterdam ArenA voor het bekerduel met AZ toch te kunnen vullen. Ajax heeft bij de KNVB het verzoek ingediend om de wedstrijd toegankelijk te maken voor vrouwen en kinderen.

Fenerbahce kreeg in Turkije vorig jaar een vergelijkbare straf. De Turkse topclub kreeg het met de voetbalbond voor elkaar om er met vrouwen en kinderen toch een groot feest van te maken. De proef was een groot succes en haalde wereldwijd het nieuws. Ajax is hier ook een groot voorstander van en AZ zou bereid zijn om mee te werken. De vraag is nog of de KNVB dit als een optie ziet.

Het bekerduel Ajax - AZ werd in december gestaakt nadat een fan van de thuisploeg AZ-doelman Esteban van achteren aanviel. Hierop besloot AZ niet meer verder te spelen. De openbaar aanklager van de KNVB stelde dat de wedstrijd moest worden overgespeeld zonder fans. De wedstrijd staat voor 19 januari op het programma.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!