Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ron Jans vertrekt bij SC Heerenveen


5 januari 2012 - Ron Jans vertrekt aan het einde van het seizoen als coach van SC Heerenveen. De oefenmeester heeft dat in goed overleg met de Friese clubleiding besloten. Het huwelijk tussen Jans en SC Heerenveen was niet zo goed als vooraf was gehoopt.

In de zomer van 2010 maakte Jans de overstap van FC Groningen naar SC Heerenveen. Jans was toe aan een nieuwe uitdaging na enkele succesvolle seizoenen in Groningen. In Friesland had Jans het bijzonder moeilijk. Zo had hij moeite met een gedeelte van de spelersgroep, kreeg hij het openlijk aan de stok met recordaankoop Bas Dost en eindigde hij uiteindelijk als twaalfde in de Eredivisie.

Ook dit seizoen gaat het niet crescendo. Al is de samenwerking met Bas Dost inmiddels goed te noemen en rendeert het in Friesland in aanvallend opzicht zeer goed. Dat is ook terug te zien in de zevende plaats in de Eredivisie en kwalificatie voor de kwartfinales van de KNVB Beker.

Voorzitter Robert Veenstra op de website van Heerenveen: 'Ron wil een andere toekomst en Heerenveen denkt ook dat het goed is dat we een weg inslaan met een nieuwe trainer. Ik ga niet op alle details in, maar we hebben een goed, fair én openhartig gesprek gehad. Daarin zijn we tot de conclusie gekomen dat we allebei een andere weg willen inslaan. En dus verlengen we niet.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!