Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord aast op John Goossens


6 januari 2012 - Feyenoord wil graag om de tafel met John Goossens om te praten over een dienstverband na dit seizoen, zo meldt het Algemeen Dagblad. Dat heeft technisch directeur Martin van Geel van Feyenoord medegedeeld aan zijn collega bij NEC, Carlos Aalbers.

John Goossens heeft komende zomer een aflopende verbintenis bij Feyenoord en kan derhalve transfervrij de overstap maken naar andere clubs. Al lange tijd wordt Goossens met Feyenoord in verband gebracht. Tot dusver werden die berichten altijd ontkend. Nu wordt het concreter nadat Feyenoord officieel kenbaar maakte met Goossens om de tafel te gaan zitten.

Opvallend is wel dat John Goossens geen trek had in een overgang naar de Premier League. Swansea City bereikte met NEC een akkoord over de transfersom van naar verluidt 500.000 euro, de middenvelder zag een overgang naar de club uit Wales echter niet zitten. Goossens gaf de voorkeur aan een langer verblijf in Nijmegen om komende zomer de overstap te maken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!