Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Musa persoonlijk rond met CSKA Moskou


6 januari 2012 - VVV Venlo lijkt nog deze maand afscheid te nemen van Ahmed Musa. De Nigeriaanse aanvaller heeft met de Russische topclub CSKA Moskou een akkoord bereikt over zijn persoonlijke voorwaarden.

Er worden geen problemen verwacht in de onderhandelingen over de transfersom van Musa tussen VVV Venlo en CSKA Moskou. In 2009 kwamen beide clubs al eens tot overeenstemming in de recordtransfer van Keisuke Honda. VVV Venlo zal de vrijgekomen gelden gaan benutten om de balans in de selectie weer terug te krijgen.

Ahmed Musa staat te boek als een van de grootste talenten van Afrika. Er was al langere tijd interesse in de Nigeriaans international maar concreet werd deze tot dusver nog niet. Het is onbekend wat CSKA Moskou over heeft voor de aanvaller.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!