Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Nieuw bod Kayserispor op Bayram


7 januari 2012 - NAC Breda is momenteel op trainingskamp in Spanje. Het had zo maar met twee spelers minder hoeven af te reizen. Zo is er nog altijd interesse van Kayserispor in Omer Bayram terwijl de Hongaarse kampioen Videoton FC heeft aangeklopt bij NAC Breda voor Donny Gorter.

De kans dat Omer Bayram de club alsnog gaat verlaten is bijzonder groot geworden. Afgelopen donderdag zag Bayram nog af van een transfer omdat hij zich met NAC Breda ging voorbereiden op de tweede seizoenshelft. BN De Stem meldt echter dat de partijen van mening zijn veranderd nu er een nieuw bod door Kayserispor is gedaan. Volgens De Telegraaf bedraagt het laatste bod maar liefst 500.000 euro. De twintigjarige Bayram heeft in Breda een aflopend contract. Mocht Bayram daar van willen profiteren kost het geïnteresseerde clubs nog altijd 320.000 euro vanwege de opleidingsvergoeding.

Donny Gorter daarentegen blijft NAC Breda trouw. De 23-jarige linkspoot heeft geen trek in een overgang naar de Hongaarse kampioen Videoton FC. Gorter voelt namelijk niets voor een overgang naar Hongarije en wil zich eerst verder in de Eredivisie ontwikkelen. Gorter speelde al 106 wedstrijden in het eerste elftal van NAC Breda, daarin kwam hij 10 keer tot scoren.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!