Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'AZ raakt Wernbloom kwijt aan CSKA'


7 januari 2012 - Een forse aderlating voor koploper AZ. Pontus Wernbloom zal de club snel verlaten om aan de slag te gaan bij de Russische topclub CSKA Moskou, zo meldt De Telegraaf. Voor CSKA Moskou zou het een dubbelslag in de Eredivisie betekenen omdat het eerder al Ahmed Musa vastlegde.

Pontus Wernbloom zal morgen in ieder geval niet met AZ in het vliegtuig stappen voor het trainingskamp naar Turkije. Wernbloom had in Alkmaar nog een contract tot de zomer van 2013. Nu zou de Zweeds international dichtbij een akkoord zijn met CSKA Moskou over een lucratief contract.

Volgens De Telegraaf gaat het om een transfersom van ongeveer 3 miljoen euro. AZ dacht dat het deze transfermarkt ongeschonden uit kon gaan. Nu gaat het vermoedelijk met Wernbloom toch een steunpilaar op het middenveld missen. Het is onbekend of AZ het vertrek intern zal opvangen of op zoek gaat naar een externe vervanger.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!