Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ en CSKA Moskou eens over Wernbloom


7 januari 2012 - AZ en CSKA Moskou zijn tot overeenstemming gekomen over de transfersom van Pontus Wernbloom. De Zweedse middenvelder ziet een overgang naar de Russische topclub zelf ook wel zitten. Op korte termijn zal Wernbloom samen met zijn zaakwaarnemer om de tafel gaan met CSKA.

"Ik heb het net van Earnest Stewart gehoord. Het moet alleen nog op papier gezet worden", aldus AZ-trainer Gertjan Verbeek in gesprek met De Telegraaf. Wernbloom zal morgen dan ook niet met de rest van de selectie afreizen naar Turkije waar AZ op trainingskamp zal gaan.

AZ zou door de transfer 3 miljoen euro rijker worden. De middenvelder zal snel met zijn zaakwaarnemer Patrick Mörk en advocaat Carl Fhager naar Moskou afreizen om te praten over een meerjarig contract. Wernbloom had in Alkmaar nog een contract tot de zomer van 2013.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!