Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Lex Immers hoopt op zomerse transfer


7 januari 2012 - ADO Den Haag moet serieus rekening houden met een vertrek van Lex Immers aan het einde van het seizoen. De aanvallende middenvelder is naar eigen zeggen toe aan een nieuwe stap in zijn loopbaan.

Afgelopen zomer was er al een flirt tussen Feyenoord en Immers. Tot een transfer kwam het niet vanwege de vraagprijs van 5 miljoen euro die ADO Den Haag in gedachte had. Ook in januari zal het niet tot een transfer komen maar Immers hoopt na dit seizoen de club te verlaten.

Immers in gesprek met RTV West: "Ik wil graag hogerop, dat mag iedereen weten", aldus Immers. "Maar ik heb verder nog niets gehoord. Ik denk dat de transfermarkt ook meer actief is in de zomer. Ik denk dat de tijd voor mij rijp is voor een stap omhoog."

De aanvallende middenvelder hoopt dat ADO Den Haag haar selectie deze transferperiode intact kan houden. Immers: "Dat hopen we natuurlijk allemaal, ik denk dat wij sowieso dit seizoen wel met elkaar af gaan maken. Maar als er eentje vertrekt, wil een ander ook graag hogerop. Dat leeft bij mij ook wel."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!