Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ laat Wernbloom met goed gevoel gaan


9 januari 2012 - AZ kon niet anders dan Pontus Wernbloom naar CSKA Moskou te laten gaan. De Zweedse middenvelder zag de overgang naar Rusland zitten en CSKA Moskou bood AZ een mooie transfersom.

"Het is ons beleid de speler te laten gaan als we het bedrag krijgen dat we in ons hoofd hadden", zegt technisch directeur Earnest Stewart in De Telegraaf. "Of er zelfs boven... Verder zit zo'n speler al snel elders met zijn gedachten."

"Wij hebben CSKA geen bedrag gevraagd, maar hen een bod laten doen", vervolgt de technisch directeur zijn verhaal in De Telegraaf. "Ik kan niet anders zeggen dan dat ze uiterst correct en met veel respect hebben gehandeld richting speler en club."

AZ had een optie in het contract met Wernbloom om deze eenzijdig te verlengen. De optie was in de huidige financiele situatie (zonder Dirk Scheringa) niet mogelijk om te lichten. Wernbloom had al eerder kenbaar gemaakt zijn aflopende verbintenis in 2013 niet te willen verlengen.

In Moskou lag voor Wernbloom een contract klaar tot de zomer van 2015. Wernbloom zal in die periode 1 miljoen euro netto per jaar verdienen. AZ zal geen vervanger voor Wernbloom aantrekken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!