Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Onduidelijkheid over Jan Vertonghen


9 januari 2012 - Jan Vertonghen weet nog niet waar hij komend seizoen speelt. De Belgische aanvoerder van Ajax zal de komende maanden alles op zich laten afkomen.

"Ik zie wel wat er komt. Iedereen weet dat ik ambities heb, maar ik heb ook weer niet de ultieme drang om in de zomer weg te gaan", aldus de centrale verdediger op Ajax.nl. "Ik wil graag een keer hogerop, maar het kan ook zo maar zijn dat ik hier bij Ajax mijn contract uitdien."

Jan Vertonghen heeft in Amsterdam nog een contract tot de zomer van 2013. De Belgisch international werd eerder in verband gebracht met Newcastle United en Manchester City. uit de Engelse Premier League. Concreet werd het tot dusver echter nog niet.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!