Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Sander Keller niet naar De Graafschap


9 januari 2012 - Sander Keller komt niet naar De Graafschap. De 32-jarige verdediger ziet ervan af. De Graafschap wilde de ervaren verdediger huren en hem daarna een contract voor een jaar geven. Keller, die jarenlang voor FC Utrecht speelde, staat onder contract bij het Zwitserse Xamax Neuchatel.

"Op verzoek van Keller doen we geen mededelingen. De bal ligt bij hem om er iets over te zeggen. Maar we komen er niet uit", aldus De Graafschap-trainer Andries Ulderink in gesprek met Omroep Gelderland. Hij spreekt van een 'fikse tegenvaller'. Ulderink vervolgt: "We gaan niet ten koste van alles een nieuwe speler halen. We gaan ons bezinnen."

De Graafschap kon deze transferperiode al twee nieuwe spelers verwelkomen. Het gaat om middenvelder Anco Jansen die overkwam van SC Veendam en aanvaller Ziguy Badibanga die voor de rest van het seizoen wordt gehuurd van Anderlecht.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!