Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Sjoerd Ars in beeld bij VVV Venlo'


10 januari 2012 - Sjoerd Ars keert mogelijk sneller terug naar de Nederlandse velden dan verwacht. Afgelopen zomer maakte Ars de overstap van FC Zwolle naar de Bulgaarse topclub Levski Sofia. Nu kan Ars ondanks een doorlopend contract echter al weer vertrekken uit Bulgarije.

Levski Sofia kampt met financiële problemen en heeft Ars, in de eerste seizoenshelft goed voor zes goals, op de transferlijst geplaatst. Eerder gaf Ars aan dat een terugkeer naar Nederland vermoedelijk geen optie was vanwege zijn salaris in Bulgarije. Toch gaat zaakwaarnemer Cees van Vossen bekijken of een overgang naar VVV Venlo haalbaar is.

Ars verblijft momenteel met Levski Sofia op Cyprus voor een trainingskamp. VVV Venlo is op zoek naar een nieuwe aanvalsleider na het vertrek van Ahmed Musa naar CSKA Moskou.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!