Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord hoopt Koeman snel te binden


10 januari 2012 - Feyenoord hoopt nog deze week Ronald Koeman langer aan zich te kunnen binden. Gisteren kwam de selectie van Feyenoord aan in het Spaanse Marbella. Morgenavond zitten technisch directeur Martin van Gaal, algemeen directeur Eric Gudde en investeerder Pim Blokland om de tafel voor komend seizoen.

Een eerste gesprek vond afgelopen weekend al plaats. Het gesprek verliep volgens De Telegraaf positief. Feyenoord begrijpt dat het contract met Koeman dient te worden opgewaardeerd. Koeman sloot afgelopen zomer bij Feyenoord aan tegen een voor begrippen zeer laag salaris. Feyenoord wil dat nu gaan opwaarderen maar weet dat het niet hetzelfde kan bieden als de andere Nederlandse topclubs vanwege het salarisplafond.

Niet alleen Feyenoord maar ook Koeman heeft de intentie om tot een contractverlenging te komen. Op de achtergrond speelt echter ook nog mee dat bij een tussentijds vertrek van Bert van Marwijk als bondscoach Ronald Koeman nadrukkelijk in beeld zal komen bij de KNVB. Feyenoord zal daar in de onderhandelingen rekening mee moeten houden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!