Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Gladbach aast op Jan Wuytens


10 januari 2012 - FC Utrecht kende een van de drukste transferzomers in haar historie. De club hoopt deze transferperiode haar selectie intact te houden maar weet opnieuw dat het moeilijk zal zijn.

Officieel heeft er zich nog geen club in de Domstad gemeld. Er is echter interesse voor Nana Asare en Jan Wuytens. Voor Asare is er belangstelling uit Frankrijk en Spanje, concreet werd deze interesse voor de Ghanees nog niet. De belangstelling van Borussia Mönchengladbach van Jan Wuytens is volgens het Duitse Kicker concreter. De club uit de Bundesliga zou een bod voorbereiden. Zo ver is het volgens technisch directeur Foeke Booy echter nog niet.

Foeke Booy verwacht geen nieuwe spelers. Booy in het Algemeen Dagblad: 'Er komen deze winter geen spelers bij. Ook niet nu het salaris van Jacob Lensky is weggevallen en we Ismo Vorstermans en Gianluca Nijholt hebben verhuurd. Het is zaak te bezuinigen en we hopen dat er aan de inkomstenkant iets gaat gebeuren waardoor er wel weer iets mogelijk is.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!