Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV vreest blessure Kevin Strootman


10 januari 2012 - PSV won vanavond met 1-0 van Real Murcia door een vroeg doelpunt van Georginio Wijnaldum. Na afloop was er naast tevredenheid over de zege echter ook schrik van een enkelblessure die Kevin Strootman aan de wedstrijd over hield.

"Zijn blessure baart mij wel zorgen. Ik weet niet precies wat hij heeft. Hij kreeg geen tik ofzo. We moeten even kijken hoe het gaat. Het is even afwachten hoe hij morgen wakker wordt", aldus PSV-trainer Fred Rutten in gesprek met NUsport. "Het zou vervelend zijn als hij de rest van de voorbereiding op de tweede seizoenshelft mist. Verder kan ik er niets over zeggen"

Op goal stond vandaag Przemyslaw Tyton. In de voorbereiding op de tweede seizoenshelft heeft Fred Rutten aangekondigd zowel Tyton als Isaksson speeltijd te geven. De rol van eerste keeper is dus nog niet ingevuld.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!