Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord hoopt op Goossens en Janmaat


11 januari 2012 - Feyenoord wil deze week een tweede grote slag slaan op de transfermarkt zo meldt het Algemeen Dagblad. Na Ruud Vormer (Roda JC) zou de club uit Rotterdam-Zuid op korte termijn graag John Goossens (NEC) en Daryl Janmaat (SC Heerenveen) willen vastleggen.

De Rotterdamse clubleiding heeft goede hoop op de komst van John Goossens. De middenvelder van NEC liet deze transferperiode nog een transfer naar Premier League-club Swansea City schieten omdat hij graag geleidelijke stappen zet in zijn loopbaan. De stap van NEC naar Feyenoord past perfect in dat plaatje. Komende zomer kan Goossens vanwege een aflopend contract transfervrij de overstap maken. De linkspoot kan bij Feyenoord een meerjarig contract tekenen.

Technisch directeur Martin van Geel wil niets kwijt over de interesse van Feyenoord in Daryl Janmaat. Mogelijk om andere clubs niet wakker te schudden want ook Vitesse en Ajax worden aan de rechtsback gelinkt. Bij Feyenood zou Janmaat de nieuwe rechtsback kunnen worden, de positie is in Rotterdam onderbezet. Op dit moment speelt de van origine middenvelder Kelvin Leerdam hier. Dani Fernandez en Gill Swerts krijgen geen nieuw contract aangeboden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!