Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Gerets: 'Mounir speelt niet'


11 januari 2012 - De Afrika Cup in Gabon en Equatoriaal Guinea begint over ruim een week. Marokko is een van de deelnemers. De Leeuwen van de Atlas hebben Mounir El Hamdaoui echter niet in de selectie opgenomen. Bondscaoch Erik Gerets stelt dat El Hamdaoui te weinig wedstrijdritme heeft.

'Een speler die zo lang aan de kant staat en geen wedstrijdritme heeft, kan ik onmogelijk laten spelen', aldus Erik Gerets in gesprek met De Telegraaf. 'Mounir speelt niet. Hij komt niet in actie voor Ajax 1. Dat is zonde. Want hij kan wel doelpunten maken. Die jongen heeft gewoon een doelpunteninstinct. Hij scoort zo makkelijk.'

De Afrika Cup zal El Hamdaoui dus niet spelen. Mogelijk een volgend toernooi wel want Espanyol en AS Roma zouden interesse hebben om de bij Ajax overbodige aanvaller te contracteren. Ajax zou denken aan een transfersom van 3 miljoen euro.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!