Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord: Wie vervangt El Ahmadi?


11 januari 2012 - Feyenoord moet het de eerste fase van de tweede seizoenshelft stellen zonder Karim El Ahmadi vanwege zijn verplichtingen met Marokko op de Afrika Cup. Voor Ronald Koeman een uitdaging de balans in zijn elftal te houden.

Een van de spelers die voor deze positie in aanmerking komt is Kamohelo Mokotjo. De Zuid Afrikaan is na een sterk begin een beetje weggezakt in de pikorde bij Feyenoord. Mokotjo heeft een aflopend contract bij Feyenoord, de club heeft een eenzijdige optie dit te verlengen. Het lichten van de optie gaat wel gepaard met een jaarsalaris van ruim 500.000 euro.

In het Spaanse Marbella zal Ronald Koeman een keuze moeten maken tussen Mokotjo of Ricky van Haaren. Mokotojo in het Algemeen Dagblad: 'Of dit een heel belangrijke week is voor mij. Ik snap waar je op doelt. Karim El Ahmadi is er niet bij en dus komt er een plek vrij op het middenveld. Ik heb al eerder aangegeven dat ik meer aan spelen toe moet komen. Dit is wel een moment om toe te slaan.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!