Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse en Piet Velthuizen in gesprek


11 januari 2012 - Vitesse en doelman Piet Velthuizen hebben de onderhandelingen over een nieuw contract geopend, zo meldt Omroep Gelderland. Het huidige contract van Velthuizen loopt deze zomer af.

Beide partijen spraken dinsdag officieel voor het eerst over een nieuwe verbintenis. Velthuizen gaf eerder herhaaldelijk aan in Arnhem te willen blijven. De 25-jarige keeper geldt als een van de pijlers onder het succes van Vitesse dit seizoen. De Arnhemse club kreeg in 17 eredivisieduels slechts 16 tegentreffers te verwerken.

In de zomer van 2010 verruilde Velthuizen 'zijn' Vitesse nog voor een Spaans avontuur bij Hercules Alicante. Zijn verblijf bij de club uit de Primera Division liep uit op een deceptie. Velthuizen speelde maar weinig en Hercules Alicante nam het niet zo nauw met de betalingen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!