Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Lurling wil maximaal 30% inleveren


11 januari 2012 - Anthony Lurling is dit een van de smaakmakers van NAC Breda. De oude vos denkt dan ook nog niet aan stoppen en zou dan ook graag bij NAC Breda willen blijven. Tegenover Sp!ts laat de 34-jarige aanvaller weten niet ten koste van alles in Breda te willen blijven.

"NAC kwam eerst met een aanbod waarbij ik de helft van mijn salaris moest inleveren", aldus Lurling in Sp!ts. "Ik weet dat de club financieel in zwaar weer zit, maar dit ging me echt te ver." Een tweede aanbieding kwam meer in de buurt maar was ook nog niet naar wens. "Maar NAC zegt dat er nog wel ruimte is en dat ze er vertrouwen in hebben dat het nog rond komt. Daar ga ik dan ook maar van uit."

Lurling vervolgt: "Het liefst blijf ik hier, want de groep is geweldig en de band met het publiek is goed. Ik kan wel tien dingen opnoemen waarom ik hier zou willen blijven voetballen. Maar als NAC niet aan mijn wensen voldoet, zou het zomaar mijn laatste halfjaar bij deze club kunnen worden. Ze weten wat ik wil: niet meer dan dertig procent inleveren op mijn salaris."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!