Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Nieuwe domper voor Feyenoord


12 januari 2012 - Een forse domper voor Feyenoord. Ricky van Haaren raakte gisteren in Spanje op het trainingskamp van Feyenoord geblesseerd aan zijn enkel. De verwachting is dat Van Haaren weken uit de roulatie is en dat maakt de spoeling op het middenvelder nog dunner.

Van Haaren vliegt snel terug naar Nederland. 'We houden rekening met tussen de twee en vier weken afwezigheid', aldus clubarts Casper van Eijck in het Algemeen Dagblad. Na Karim El Ahmadi (Afrika Cup met Marokko) valt nu dus ook Van Haaren bij Feyenoord weg. De enige serieuze optie die Feyenoord op dit moment nog heeft is Kamohelo Mokotjo.

Technisch directeur Martin van Geel in het Algemeen Dagblad: 'Het is een flinke streep door de rekening. Ricky had zijn zinnen op een basisplaats gezet nu Karim afwezig is. Voor ons is het echter niet het signaal om ons te oriŽnteren op de markt. We hebben nog middenvelders, al zijn ze erg jong.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!