Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Koeman tekent snel nieuw contract


13 januari 2012 - Ronald Koeman zal op zeer korte termijn zijn contract bij Feyenoord verlengen. Niet voor niets kwam zijn zaakwaarnemer Guido Albers al naar Marbella om de puntjes op de i te zetten. Feyenoord is momenteel in de Spaanse badplaats op trainingskamp.

Volgens De Telegraaf is het de verwachting dat er opnieuw gewerkt zal gaan worden met een 1-jarig contract. Koeman zou per seizoen zijn positie willen evalueren. Ook omdat Koeman nadrukkelijk in beeld komt bij de KNVB als opvolger van Bert van Marwijk mocht hij zijn functie als bondscoach verlaten. Koeman geldt in Zeist als de gedroomde kandidaat om Van Marwijk op te volgen.

De selectie van Feyenoord verwacht dat alles snel zal worden uitgewerkt. Met zijn komst zorgde Koeman voor een positief elan in Rotterdam-Zuid. De uitstraling van Feyenoord is een stuk beter geworden. Met een aantal gerichte versterkingen zou Feyenoord komende zomer weer stappen kunnen zetten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!