Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord hoopt Bakkal te behouden


13 januari 2012 - Feyenoord hoopt ook komend seizoen te kunnen beschikken over Otman Bakkal. Dit seizoen wordt Bakkal nog door Feyenoord van PSV gehuurd, maar Bakkal heeft een aflopende verbintenis en is daarmee deze zomer transfervrij.

"Otman is zeer te spreken over zijn verblijft bij Feyenoord en hij ziet hier ook iets moois ontstaan", aldus technisch directeur Martin van Geel in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Ik heb aangegeven dat hij voor ons de eerste optie is om vast te leggen voor komend seizoen. Otman staat daar open voor, maar wil nu nog niet beslissen. Hij heeft ook de droom om in een grote Europese competitie te kunnen spelen. We nemen dus even de tijd."

Daarnaast hoopt Feyenoord natuurlijk ook nog op een langer verblijf van topscorer John Guidetti. Feyenoord heeft reeds aan Manchester City kenbaar gemaakt dat het de jonge Zweed nog een seizoen wil huren. Van Geel: "Voor de spitspositie is Guidetti onze nummer één, maar ook daarover valt voorlopig nog geen beslissing."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!