Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Guus Hiddink niet aan de slag bij Anzhi


14 januari 2012 - Guus Hiddink zal niet ingaan op de flirt van Anzhi, zo heeft hij laten weten aan De Telegraaf. Bij de Russische club kon Hiddink de functie van technisch directeur gaan bekleden. Hiddink heeft hier voor bedankt.

Hiddink was van plan de organisatie in te delen zoals in Nederland bij AZ en FC Twente. "Dus een combinatie van bekende voetballers en zelf opgeleide talenten uit de regio, om zo de band met het publiek te verstevigen. Naast een sterk internationaal georiënteerd transferbeleid moest er daarom ook een academie voor jonge spelers komen. In eerste instantie gaven ze me de indruk hier heel positief tegenover te staan, uiteindelijk wilden ze toch dat ik me als technisch directeur alleen met de A-selectie bezig zou houden. Toen was het voor mij klaar."

"Toen ik nog bondscoach van Rusland was, heb ik me steeds sterk gemaakt om de zes-plus-vijf regel bij de clubs toe te passen," gaat Hiddink verder in De Telegraaf. "Ik had me volstrekt belachelijk gemaakt als ik bij Anzhi mijn eigen filosofie had losgelaten."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!