Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Groningen legt Paco van Moorsel vast


14 januari 2012 - FC Groningen heeft de eerste versterking voor komend seizoen binnen. Paco van Moorsel maakt komende zomer de overstap van FC Den Bosch naar FC Groningen. Van Moorsel had bij FC Den Bosch een aflopende verbintenis en zal dus transfervrij de overstap naar Groningen maken.

Voor de 22-jarige middenvelder lag een driejarig contract in Groningen klaar. Er was meer belangstelling uit de Eredivisie voor de middenvelder van FC Den Bosch. Het is de bedoeling dat de handtekeing zal worden gezet op de nieuwjaarsreceptie van FC Groningen dinsdag aanstaande.

Algemeen directeur Hans Nijland op de website van FC Groningen: "Hij behoort tot één van de meest talentvolle middenvelders van de Jupiler League. Wij volgen Van Moorsel al geruime tijd. Volgens onze informatie was er voor hem ook belangstelling van andere Eredivisieclubs, waaronder NAC Breda en NEC. Aangezien hij bij Den Bosch en aflopend contract heeft, was dit het moment om hem over te nemen. Wij zijn dan ook blij dat hij voor ons heeft gekozen."Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!