Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Gerets: 'Assaidi is klaar voor de top'


14 januari 2012 - De bondscoach van Marokko, Erik Gerets, is van mening dat Oussama Assaidi klaar is voor de overstap naar een topclub. Gerets hoopt dat Assaidi al deze transferperiode een transfer kan maken.

"Bij Heerenveen is Assaidi nu al een tijdje dé man. Bij een grotere club krijgt hij te maken met andere grote spelers. Dat is goed voor zijn ontwikkeling. Hij is er echt klaar voor, dat zie ik hier elke dag op de training", aldus Gerets in Marbella waar hij zich met Marokko voorbereid op de Afrika Cup.

Volgens De Telegraaf rekent SC Heerenveen ook op een miljoenentransfer van Assaidi. Er zijn al een aantal interessante biedingen uit Rusland gekomen. Assaidi ziet een overgang naar Rusland echter niet zitten. Op de achtergrond speelt nog de belangstelling van Paris Saint Germain.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!