Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Boer onder indruk van rechtsback Palmeiras


16 januari 2012 - Ajax sloot haar Braziliaanse trainigskamp af met een oefenduel tegen Palmeiras. Ajax ging met 1-0 onderuit. Na afloop was trainer Frank de Boer onder de indruk van de rechtsback van Palmeiras, Cicinho.

"Of ik hem naar Ajax zou willen halen? Ik weet niet of dat reëel is", aldus Frank de Boer in gesprek met De Telegraaf. "Maar het is een type rechtsback waar wij van houden. Als een transfer haalbaar is, wordt dit een zeer interessante optie."

Ajax moet serieus rekening houden met een vertrek van Gregory van der Wiel naar Valencia. "Onze scout Hans van der Zee had al aangegeven dat ik op Cicinho moest letten. Zijn aanvallende intenties waren nadrukkelijk aanwezig," zo besloot Frank de Boer tegenover De Telegraaf.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!