Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Vitesse en Chelsea eens over Van Aanholt'


16 januari 2012 - Patrick van Aanholt komt waarschijnlijk per direct naar Vitesse, dat meldt Omroep Gelderland. De 21-jarige linksback staat onder contract bij Chelsea.

Van Aanholt werd het afgelopen half jaar verhuurd aan Wigan Athletic. Probleem is echter dat een speler volgens de regels van de KNVB niet voor meer dan twee clubs gespeeld mag hebben. De bond onderzoekt nu of Van Aanholt ook duels voor Chelsea heeft gespeeld dit seizoen.

Vitesse is al rond met de voormalig jeugdinternational. De club zit, mede door de blessure van Guram Kashia, mager in de verdedigers. Van Aanholt vertrok in 2007 van PSV naar de jeugdopleiding van Chelsea. Eerder speelde Van Aanholt in de jeugd van FC Den Bosch.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!