Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord bevestigt komst Goossens


16 januari 2012 - Feyenoord heeft haar tweede versterking voor komend seizoen binnen. John Goossens heeft een principe-akkoord bereikt over een contract van vier seizoenen. Goossens maakt transfervrij de overstap van NEC naar Feyenoord, zijn contract in Nijmegen liep af.

Eerder contracteerde Feyenoord voor komend seizoen al Roda JC-middenvelder Ruud Vormer. Met de komst van John Goossens geeft Feyenoord haar middenveld een tweede kwaliteitsinjectie. Daarnaast speelt het al in op een eventueel vertrek van Otman Bakkal die wel interesse heeft in een buitenlands avontuur.

De 23-jarige Goossens zal op korte termijn een medische keuring ondergaan. Na positief gevolg zal de linkspoot zijn handtekening zetten onder de vierjarige verbintenis. Eerder deze transferperiode weigerde Goossens nog een transfer naar Swansea City. De club uit de Premier League was het met NEC al eens over de transfersom. Goossens gaf echter de voorkeur aan een geleidelijke opbouw van zijn loopbaan.

Technisch directeur Martin van Geel laat op Feyenoord.nl blij te zijn met Goossens. 'We hebben op dit moment niet zoveel linksbenige spelers. John kan bovendien op verschillende posities uit de voeten. Hij is nog een jonge speler, maar heeft al de nodige ervaring in de eredivisie. Hij is bovendien een type dat past bij Feyenoord. John heeft als extra een fantastische trap, die een wapen kan zijn bij vrije trappen en hoekschoppen. We zijn heel blij dat hij voor Feyenoord heeft gekozen'


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!