Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Celtic en Glasgow Rangers azen op Uchebo


16 januari 2012 - Stoke City zag eerder deze transferperiode af van de komst van Michael Uchebo. Toch is er nog altijd een kans dat de Nigeriaanse aanvaller VVV Venlo verlaat voor een Brits avontuur. Er is interesse van de Schotse topclubs Celtic en Glasgow Rangers.

De boomlange Nigeriaan zal vermoedelijk nog deze zomer op proef gaan bij een van de twee topclubs, zo meldt het Algemeen Dagblad. Celtic meldde zich al eerste in Venlo maar ook Glasgow Rangers is nog niet kansloos. VVV Venlo zou een transfersom van 1 miljoen euro in gedachten hebben. Uchebo heeft bij VVV Venlo nog een contract tot het einde van het seizoen. Financieel kan VVV Venlo het niet opbrengen zijn contract te verlengen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!