Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Edward Sturing aan de slag in Turkije


16 januari 2012 - Edward Sturing heeft een nieuwe club. De 48-jarige Eerbeker is maandag tot overeenstemming gekomen met Genclerbirligi zo meldt Omroep Gelderland. De club is een middenmoter in de hoogste afdeling van Turkije.

De oud-Vitesse coach zat al geruime tijd zonder baan. Door bemiddeling van Mutlu Atalay uit Arnhem, die trainingskampen organiseert in Turkije, kwam Sturing in contact met de club uit Ankara zo meldt Omroep Gelderland.

Sturing wordt een half jaar assistent-trainer van Fuat Capa, de ex-coach van MVV en RBC. In het contract is ook een optie voor nog een jaar opgenomen. Maandag rondde Sturing de onderhandelingen af. Dinsdag begint de voormalig international al met de eerste training bij Genclerbirligi dat op dit moment negende staat op de ranglijst.

De laatste club die door Sturing op huurbasis getraind werd was Volendam in de eerste divisie. Dat werd geen succes. In maart 2010 nam de Gelderlander vanwege teleurstellende prestaties ontslag. Op dat moment stond Sturing nog onder contract bij Vitesse, waar hij na de komst van Theo Bos als trainer op een zijspoor was beland.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!