Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Goossens blij met transfer naar Feyenoord


17 januari 2012 - Feyenoord kondigde gisteren de komst aan van John Goossens. De linkspoot van NEC maakt deze zomer de overstap naar Rotterdam-Zuid. Na Ruud Vormer (Roda JC) betekent Goossens al de tweede versterking voor Feyenoord van komend seizoen.

Goossens verwacht dat Feyenoord voor een sportieve groei staat. "De spelers ontwikkelen zich onder Ronald Koeman, gehuurde spelers hebben het naar hun zin, de trainer voelt zich er thuis en een speler als Ruud Vormer wil ook al naar Feyenoord omdat hij het ziet zitten in de club. Dat zijn voor mij de redenen geweest om voor De Kuip te kiezen", zegt de 23-jarige middenvelder in De Telegraaf.

Goossens kon ook de stap maken naar de Engelse Premier League maar kiest bewust voor een contract bij Feyenoord. Goossens: "Feyenoord is een van de grootste clubs van Nederland. Als ik de kans krijg om in De Kuip te mogen spelen, vind ik dat al een prachtige stap in mijn carrière."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!