Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NAC en VVV hopen Berghuis te huren


17 januari 2012 - Met de komst van Joshua John (Sparta) naar FC Twente is er voor Steven Berghuis een mogelijkheid om de club tijdelijk te verlaten. In een eerder stadium maakten NAC Breda en VVV Venlo al in Enschede kenbaar de speler graag te willen huren.

Bij NAC Breda wordt Berghuis gezien als de opvolger van Omer Bayram. De buitenspeler is nog altijd contractspeler van NAC Breda. Het Turkse Kayserispor heeft nog altijd interesse. Een overeenkomst tussen beide clubs bleef vooralsnog uit. Die twijfel zorgt er voor dat VVV Venlo niet kansloos is om Berghuis te huren.

VVV Venlo versterkte zich deze transfermaand al met Ismo Vorstermans (FC Utrecht), Jeffrey Leiwakabessy (Anorthosis Famagusta) en Danny Holla (FC Groningen). Overigens speelde de vader van Berghuis, Frank Berghuis, in het verleden ook al voor VVV Venlo.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!