Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen denkt aan Alex Pastoor


17 januari 2012 - NEC-trainer Alex Pastoor is een van de kandidaten om Ron Jans op te volgen bij Heerenveen, dat melden onder andere Omroep Gelderland en Voetbal International.

De 45-jarige trainer was eerder al als speler en assistent-trainer actief bij de Friese club. Hij heeft bij NEC nog een contract tot 2013, dus als Heerenveen hem na dit seizoen wil aantrekken, kan NEC een afkoopsom vragen voor de trainer. Ook Art Langeler, momenteel koploper van de eerste divisie met FC Zwolle, is in beeld om Jans op te volgen.

Pastoor kwam afgelopen zomer over van Excelsior, waar hij veel succes had. Maar met de Nijmeegse club reikt Pastoor voorlopig nog niet verder dan de vijftiende plaats, wat hij zelf ook veel te laag vindt.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!