Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente rekent op transfer Mihaylov


17 januari 2012 - FC Twente rekent op een zomerse transfer van Nicolai Mihaylov. Met het aantrekken van de Portugese voetbalnomade Daniel Fernandes speelt men al in op een eventueel vertrek van Mihaylov.

Gisteren kondigde FC Twente de komst aan van Daniel Fernandes. De 28-jarige doelman, geboren in Canada maar met een Portugese voetbalnationaliteit, heeft met FC Twente al zijn tiende werkgever van zijn loopbaan gevonden. In Enschede lag een contract voor Fernandes klaar tot de zomer van 2016.

FC Twente moest het in de eerste seizoenshelft vaak doen zonder Sander Boschker, de routinier kampt op dit moment met een spierblessure. Nick Marsman en Filip Bednarek zijn op dit moment nog niet in staat om te concurreren met Michailov. Marsman speelde in de Europa League een bijzonder ongelukkige wedstrijd tegen Legia Warschau.

Tel daar bij op dat ook Mihaylov in de eerste helft van het seizoen niet altijd fit was en de nood voor een extra keeper was hoog. Vandaag staat Fernandes al op het veld bij FC Twente. Ook de Chileen Juan Abarca en Engelse aanvaller Simon Dawkins zullen aanwezig zijn. beide spelers zijn op proef in Enschede.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!