Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Koeman jaar langer bij Feyenoord


17 januari 2012 - Ronald Koeman is ook volgend seizoen trainer van Feyenoord. Beide partijen hebben elkaar gevonden in een verbintenis tot de zomer van 2013. Voor Koeman betekende het financieel een opwaardering van het contract. Koeman ging afgelopen zomer bij Feyenoord aan de slag om zich opnieuw te bewijzen als trainer en dat pakte succesvol uit.

Technisch directeur Martin van Geel op Feyenoord.nl: "De conclusie van de afgelopen maanden is dat het op alle fronten klikt tussen Ronald en Feyenoord. We zijn bij Feyenoord bezig iets moois te bouwen, daarbij is de hoofdtrainer de absolute sleutelfiguur en is continuïteit belangrijk. Het is mooi dat we er na een aantal sessies naar ieders tevredenheid uit zijn uitgekomen."

Ondanks de klik duurde de onderhandelingen enige tijd. Van Geel legt uit: "Het was geen ABC-tje. We hebben niet voor niets meerdere lange gesprekken nodig gehad. Daarbij ging het ook over geld ja... Dat lijkt me logisch. Over bedragen praten wij nooit, maar er is sprake van een behoorlijke opwaardering ten opzichte van Ronalds huidige overeenkomst. We zijn als club ver gegaan om deze toptrainer te houden, maar zijn absoluut binnen onze financiële grenzen gebleven. Hier is sprake van een deal waar iedereen content mee mag zijn."

"Ik ben hier heel blij mee", zei Ronald Koeman zelf op Feyenoord.nl. "Ik heb het afgelopen jaar met heel veel plezier bij Feyenoord gewerkt en daarnaast is de chemie tussen de technische staf en de spelersgroep heel goed. Daarnaast tellen natuurlijk ook het spel en onze resultaten mee. Om al die redenen wilde ik graag verder bij deze club."

Koeman maakte het nieuws dinsdagochtend bekend aan zijn spelersgroep. "Ik heb het idee dat de meeste spelers hier blij mee zijn", glimlachte Koeman. "De samenwerking met de spelersgroep is heel goed. Ik denk dat deze groep net als ik inziet dat we nog beter kunnen worden. Dat geldt ook voor versterkingen voor volgend seizoen zoals Ruud Vormer en John Goossens."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Feyenoord |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!