Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Samenwerking Groningen en Udinese


18 januari 2012 - FC Groningen gaat samenwerken met het Italiaanse Udinese. Algemeen directeur Hans Nijland zal binnenkort een bezoek brengen aan Udine om de samenwerking met de Serie A club te bekrachtigen.

Onderdeel van de samenwerking is een vaste stationering van scout Grads Fuhler in Peru. Fuhler zal vanaf 1 maart scoutingswerkzaamheden verrichten voor FC Groningen en Udinese. Hans Nijland: "Dat bijt elkaar niet, want Udinese zoekt naar spelers van een ander niveau. Voor iemand als David Texeira zou de stap naar Udinese misschien te groot zijn geweest, maar bij ons ontwikkelt hij zich nu goed."

Udinese beschikt op dit moment al uit een zeer uitgebreid scoutingsnetwerk. De club heeft een groot aantal talenten onder contract staan. Niet voor niets werkt Udinese nauw samen met Granada uit de Spaanse Primera Division. Granada huurt dit seizoen een zevental spelers van Udinese.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!