Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Geen clausules in contract Koeman


18 januari 2012 - Na lange onderhandelingen kwam gisteren het bevrijdende nieuws. Ronald Koeman verlengt zijn aflopende contract bij Feyenoord met 1 seizoen. In de verbintenis zitten geen ontsnappingsclausules.

Het is geen geheim dat Ronald Koeman ooit nog bondscoach wil worden. Koeman zou nadrukkelijk in beeld zijn bij de KNVB mocht Bert van Marwijk ooit uit Zeist vertrekken. Hoe dan ook, zou dat tussentijds zijn dan blijft Koeman bij Feyenoord aan. Ik blijf ook komend seizoen, wat er ook gebeurt', aldus Koeman in het Algemeen Dagblad.

'Zo'n bepaling laat je niet in een contract opnemen als je voor één seizoen tekent', legde Koeman uit in het Algemeen Dagblad. 'Dat zou niet correct zijn. Ik kan niet duidelijker zijn dan dit: zelfs als FC Barcelona straks belt, blijf ik in De Kuip. En dat ik maar voor één jaar teken, past in het hedendaagse voetbal. Dat zie je steeds vaker.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |



Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!